2018-09-25 12:29:09• hírek • Szatmár.ro

A Bölcsesség Titka a Könyvtárak Éjszakáján

A Bölcsesség Titka címmel felnőtteknek szóló, élőszavas, interaktív mesés előadás kap helyet a Könyvtárak Éjszakájának keretében.

2018 szeptember 28-án, 20.00 órai kezdettel, a Könyvtárak Éjszakája alkalmából szeretettel várják a kedves nézőket a Szatmár Megyei Könyvtárba, a Várdomb (Decebal) utca 2. szám alatt

 

Az előadók: Pataki Enikő, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatója, pedagógus-nyelvész, Bálint Kati pszichológus-meseterapeuta, Cserey Csaba dobművész kíséretében.

 

Az előadás a tudás útjának és rejtélyeinek a nyitját fogja picit körüljárni, egy rövid tudományos bemutató, egy mese és relaxációs hangulatú dobszó kíséretében. A jelenlevők választ kaphatnak többek között arra, hogyan kapcsolódhatnak egymásba valójában. A központban a tudás, a zár, a lélek, a magvak, a lakat és a boldogság fogalmai és hogyan lehet általuk sikeres és bölcs rálátásra szert tenni, okosan élni.

 

Szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki egy ideje már keresi a bölcsességet, a tudást vagy boldogságot. De azokat a felnőtteket is szívesen várják, akik csak egyszerűen szeretnének kicsit megpihenni, ellazulni vagy a rohanó hétköznapok sodrásából egy órácskára kikapcsolódni és feltöltődni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: